Bike courses - cycling stages - Baguet, Mojacar, Calpe, Spain, Sierra Nevada, biking, cycling events, cycling classics, clasico

Fietsstages Baguet te Mojacar & Calpe

Stages de Vélo

Cycling Stages

Baguet Bicycle Center

Het Baguet Bicycle Center is reeds enkele jaren een vaste waarde onder de Spaanse zon.  Zowel in Calpe als Mojacar mochten deze wielercentra -gerund door ex-prof Serge Baguet- al vele tevreden klanten begeleiden, dit van quasi beginners tot experten en professionele teams.            

Serge Baguet

Na zijn wielerloopbaan, van in totaal 20 jaar - waarvan bijna 15 jaar als profrenner bij vermaarde teams als o.a. Lotto en Quickstep- start de voormalig Belgisch kampioen een bureau op dat zich specialiseert in wielerstages, fietsvakanties en evenementen die met het wielrennen te maken hebben.

Foto © Stijn Audooren.

Serge aan het woord

Voor de profwielrenner, amateurwielrenner en wielertoerist hebben we 2 wielercentra in Zuid - Spanje, Mojacar en Calpe, die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van zowel individuele fietsers als wielerteams. Alle fietsvakanties of fietsstages leiden we in goede banen met een team van gespecialiseerde begeleiders. Naast het sportieve is er ook steeds tijd voor een glas en een goed gesprek na de rit. Daar komen ook de boeiende verhalen naar boven van ruim 20 jaar profleven of wordt de heroïsche rit van de dag nog eens overgedaan met de nodige superlatieven.

Voor ieder wat wils

De Baguet Bicycle Centers  zijn er voor elk niveau, ze willen laagdrempelig zijn en voor ieder wat wils aanbieden. Zo wordt er gereden in verschillende groepen aan gemiddelde snelheden die variëren van 22 km/u over 25km/u tot 27km/u en meer. In Mojacar is er bovendien mogelijkheid tot recreatieve tochten (recreatieve fietsen voorzien).

Gastvrouw, gastheer en persoonlijke begeleiding

Je wordt als klant steevast opgevangen door een Nederlandstalige gastheer en gastvrouw die je dadelijk thuis laten voelen en je zullen bijstaan gedurende je hele verblijf. De centra werken  met vaste begeleiders die heel veel ervaring hebben in het begeleiden van fietsgroepen. Deze begeleiders werden door Serge Baguet persoonlijk geselecteerd  en weten steevast een mooi evenwicht te vinden tussen sportieve uitdagingen , voldoende ontspanning , groepsgeest en individuele benadering van ieder lid binnen de groep.