Fietsstages - wielerstages - Baguet, mojacar, calpe, spanje, siërra Nevada, fietstochten, fiets events, wielerklassiekers, clasico

Fietsstages Baguet te Mojacar & Calpe

Stages de Vélo

Cycling Stages

Mallorca - Spanje

Mallorca behoort tot de Spaanse eilandengroep Balearen en heeft zich de voorbije jaren ontpopt tot fietseiland bij uitstek. Niet zonder reden. De fietsmogelijkheden zijn enorm, gaande van de vlaktes tot aan het Tramuntana gebergte. Kortom een plek voor alle fietsniveaus.

Op Mallorca verblijf je in het kwalitatief clubhotel Beach Club Font de Sa Cala****. Het hotel ligt in een prachtig en ruim domein van 65 000m² omringd door natuur met mooie tuinen en vlakbij een fijn zandstrand. Verder kan u er genieten van uitstekende maaltijden met gevarieerd buffet, show-cooking en heerlijke gerechten voor een gezonde en evenwichtige voeding.  Na het fietsen nog energie te veel? Geen probleem want ook in het hotel zijn er tal van faciliteiten met o.a. een semi-olympisch zwembad, tennisterreinen en een fitness.

Het Baguet Bicycle Center is gelegen in het hotel zelf. We situeren ons in het rustigere noordoostelijke deel van Mallorca. Van hieruit wordt onder andere gefietst naar het vlakke middenstuk van Mallorca, Cap Formentor en het Tramuntana gebergte.

Wij hopen u binnenkort op deze onvergetelijke fietsbestemming te mogen ontvangen.

Sportieve groeten,

Serge Baguet & Team