Fietsstages - wielerstages - Baguet, mojacar, calpe, spanje, siërra Nevada, fietstochten, fiets events, wielerklassiekers, clasico

Fietsstages Baguet te Mojacar & Calpe

Stages de Vélo

Cycling Stages

wie zijn wij

Baguet Velo Events is een evenementsbureau opgericht door ex-wielrenner Serge Baguet.

Na zijn wielerloopbaan, van in totaal 20 jaar - waarvan bijna 15 jaar als profrenner - start hij een bureau op dat zich specialiseert in wielerstages, fietsvakanties en evenementen die met het wielrennen te maken hebben.

Alle fietsvakanties en/of wielerstages worden steeds georganiseerd in samenwerking met erkende touroperators of reisagentschappen. Al onze fietsvakanties en/of wielerstages kan U enkel boeken bij een erkende touroperator of reisbureau. Via de link reisagenten kan U een reisbureau vinden in Uw buurt (nog in opbouw).

Wat bieden wij

Voor de profwielrenner, amateurwielrenner en wielertoerist hebben we 2 wielercentra's in Zuid - Spanje, Mojacar en Calpe, die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van zowel individuele fietsers als wielerteams. Alle fietsvakanties of fietsstages leiden we in goede banen.

Steeds onder een deskundige begeleiding en met een hoogstaande kwaliteit als doelstelling, specialiseerden wij ons in het organiseren van fietsevenementen allerhande.

Bedrijven kunnen zo bijvoorbeeld hun werknemers of klanten laten samenwerken als een geoliede wielerprofploeg die de overwinningen aan elkaar rijft.Vanuit een teambuilding perspectief of met het oog op klantenbinding is dit een interessant gegeven doordat iedereen die met het bedrijf te maken heeft kan toeleven naar een sportieve gebeurtenis onder begeleiding van experts terzake.

De uiteindelijke bedoeling is om op een ontspannen mannier kennis te maken met deze prachtige sport.

Wij cateren elk gebeuren naar de specifieke wensen van de klant: alles wordt eerst uitvoerig besproken en daarna een op de maat gemaakt voorstel aangeboden, rekening houdend met het voorziene budget.